TV Guide
TV Guide

Læs om film og tv-serier samt tips til TV i udlandet

Hver dag bliver sendt tusindvis af timers underholdning i form af blandt andet film og tv-serier på dansk tv-kanaler. Når man tager et kig på den danske TV guide www.tvtvtv.dk kan man hurtigt se at der mange forskellige tv-kanaler at vælge i mellem.

De mest populære tv-kanaler i Danmark er DR1, TV2, TV3 og TV Danmark. Alene disse tv-kanaler sender et overflødighedshorn af underholdning hver dag alle ugens syv dage året rundt.

Super børne TV til de mindste

Der er underholdning til alle aldersgrupper. Til de mindste bliver sendt noget af det bedste børne TV i verden. Dansk børne TV er faktisk kendt rundt omkring i den store verden fordi at den er så pædagogisk og lærerig som den der. De mindste bliver altså ikke alene underholdt de bliver også samtidigt meget klogere på forskellige ting og sager.

Masser af tv-serier til de unge

Tv-serier har aldrig været mere populære end det er tilfældet i øjeblikket. Der bliver produceret spændende og underholdende tv-serier som aldrig før og det nyder de unge godt af. Der er selvfølgelig en masse amerikanske tv-serier på tv-programmet hver dag.

Men der ind i mellem kan man også finde tv-serier fra Danmark, Sverige, Norge, Italien og mange andre lande. Det giver de unge et unikt indblik i de andres lande kulturer samtidigt med at de bliver underholdt og måske endda lærer et nyt sprog.

De ældste svømmer i film og tv-serier

Det er for længst slut med kun at blive underholdt lørdag aften. I dag kan man se film og tv-serier hver dag i TV. Der bliver både vist nye film og tv-serier. Men der bliver også vist en del af de gamle danske tv-serier som eksempelvis Matador som danskerne ikke kan få nok af lige meget hvor mange gange de før har set det.

På tv-oversigten finder man ofte også gamle danske film med kendte og elskede danske skuespiller som eksempelvis Dirch Passer, Ove Sprogø, Karl Stegger og Poul Reichhardt og mange flere. Det er film og skuespiller der vækker gensynets glæde hos de fleste ældre tv-seer rundt omkring i hele Danmark.

Se TV, film og TV-serier online

Både de store og de små kan også nyde godt at det i dag er muligt at se alle danske tv-kanaler på sin computer, tablet eller telefon så længe at man har en internetforbindelse. Det betyder at lige pludselig er man ikke begrænset til kun at kunne se sine yndlings tv-programmer når man er derhjemme.

Nu kan man se alle sine tv-programmer i sommerhuset eller i bilen på bagsædet så ungerne er underholdt mens man køre afsted ud i det blå. Hvis man ønsker at se alle de danske tv-kanaler uden for de danske grænser skal man dog være opmærksom på at det ikke umiddelbart kan lade sig gøre på grund af geoblocking som det hedder.

Geoblocking spærre for tv-signalet hvis ikke man befinder sig i Danmark. Der findes dog en nem løsning der kan klare dette problem. Med en VPN forbindelse kan du igen se alle de danske tv-kanaler mens du befinder dig i udlandet lige meget hvilket land du er i ude i verden.